Wiki

 

Het Digitaal Informatiebestand Zevenaar

Welkom bij het Digitaal Informatiebestand Zevenaar, de  meeste complete informatiebron over bedrijven, instellingen en verenigingen in deze omgeving. In het Digitaal Informatiebestand Zevenaar vindt u alle adresgegevens van bedrijven in Zevenaar. Of het nu gaat om de bakker of een advocatenkantoor, op www.dib.nl vindt u:

Adressen
Telefoonnummers
Mobiele nummers 
E-mail adressen

Gemakkelijk en snel. 

Bedrijf aanmelden

Tegenwoordig zoekt de consument alles op via het internet. Daarom is het van belang dat uw bedrijf hier goed te vinden is. Is uw bedrijf nog niet vermeld in het Digitaal Informatiebestand Zevenaar? Meld uw bedrijf dan direct aan en vergroot uw vindbaarheid op het internet. 

Adverteren met een banner

Om u extra van dienst te kunnen zijn biedt Uitgeversgroep van Zwienen de mogelijkheid van banner advertenties in het Digitaal Informatiebestand Zevenaar. Een banner is een grafisch vormgegeven reclame op het internet. Door op een banner te klikken wordt een pagina geopend waar meer informatie over het geadverteerde te vinden is. Daarnaast kunt u een link naar uw website in het Digitaal Informatieboek Zevenaar plaatsen. Hiermee bereikt u direct uw doelgroep en krijgt u meer bezoekers op uw website. 

Internetbureau

De banner campagne wordt geheel verzorgd door internetbureau Designpro. Onze ontwerpers maken aan de hand van uw logo een banner ontwerp. Wij maken een banner geheel op maat naar uw wensen. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op of kijk op www.designpro.nl

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Zevenaar: