Wiki

 

Adverteren in Zevenaar

Wilt u adverteren in Zevenaar? Behoren de bezoekers van het Digitale Informatiebestand tot uw doelgroep? Dan is adverteren op www.dib.nl wellicht interessant voor u. Het Digitale Informatiebestand Zevenaar is een online database met adresgegevens van alle bedrijven in deze regio. Zodoende komt u effectief onder de aandacht van uw doelgroep, vergroot u uw naamsbekendheid en ondersteunt u doelgericht de verkoop van uw producten en diensten. En dat op een interactieve en meetbare wijze tegen een zeer voordelige prijs.  

Adverteren in Zevenaar op verschillende manieren.

Adverteren in Zevenaar in PIB kan op de volgende manieren:

Uw website vermelding
Link naar uw email adres
Een banner 
Een uitgebreide advertentie op een door u gekozen pagina

Extra

Als extra service bieden wij de mogelijkheid van banners en links vanuit ons digitale bestand naar webpagina's en e-mail adressen zodat er snel nadere informatie ingewonnen kan worden over de vermelde bedrijven. Zo bereikt u direct uw doelgroep en heeft u meer bezoekers op uw website.

Adverteren

Uitgeversgroep van Zwienen biedt u effectieve online advertentiemogelijkheden waarmee u direct onder de aandacht komt van vele potentiële klanten binnen uw branche. Adverteren in Zevenaar is altijd maatwerk.  Onze ontwerpers ontwikkelen wij een effectieve online mediacampagne die naadloos aansluit op uw communicatiedoelstellingen.

Voor meer informatie of mogelijkheden van online adverteren in Zevenaar kunt u vrijblijvend contact opnemen met Uitgeversgroep van Zwienen of kijk op www.zwienen.nl 

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Zevenaar: